• Prijs per plaat | niet m²
  • Niet goed, geld terug!
  • Direct contact 0493-34 44 55

Groothandel voor de schoenmakerij

 

Product categorieën

Groothandel voor de schoenmakerij

Ghielen Orthopaedics is een online groothandel gespecialiseerd in materialen en halffabricaten. Ze worden gebruikt voor de productie van (orthopedische) schoenen. Wij voorzien schoenspecialisten van de juiste materialen om een perfecte schoen te produceren. Van zoolplaten tot bekleding en van gereedschappen tot schuurmaterialen. Onze groothandel heeft het allemaal. Vandaar dat wij de moderne schoenmaker ook kunnen voorzien van de beste producten voor productie en reparatie. Benieuwd welke producten wij aanbieden? Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Schoenmaker groothandel

Door continue productontwikkeling en uitbreiding van het assortiment is onze schoenmaker groothandel in 2020 verhuisd naar een grote locatie in Asten. We zijn hierdoor in staat om onze klanten de beste mogelijkheden te bieden op het gebied van materialen en halffabricaten voor de productie (en reparatie van schoenen en zolen). Zo hebben wij een aantal machines geïnstalleerd die het mogelijk maakt om producten voor te lijmen. Met als resultaat dat uw productieproces sneller verloopt, aangezien u niet meer hoeft te wachten totdat de producten voldoende gedroogd zijn om te gebruiken.

Wij beheren meerdere lijmmachines en kunnen 1-zijdig of 2-zijdig voorlijmen. Bovendien kunt u kiezen om het proces één of twee keer toe te laten passen, waardoor de producten bij het verwarmen met zekerheid perfect blijven zitten. Dit allemaal om het productie proces te versnellen en de schoenmakers ruimte te geven om zich bezig te houden met wat het aller belangrijkste is, de klant helpen.

Schoenmakers benodigdheden

In onze groothandel vind je een groot assortiment schoenmakers benodigdheden. Bij ons kunt u terecht voor:

Neem contact op met onze groothandel om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Wij denken graag mee met onze klanten en samen bekijken we welke schoenmakers benodigdheden en schoenreparatie materiaal geschikt zijn voor uw organisatie.

Meer weten over wie geholpen heeft met onze website, klik dan hier.