Over ons

Het verhaal van Ghielen | 2020

Willy begon bijna 40 jaar geleden als vertegenwoordiger bij Bosboom. Na 11 jaar kreeg hij de kans om bij de concurrent volledig de orthopedische vertakking op te richten. Ook hier werd na 11 jaar afscheid genomen om vervolgens bij Nimco te gaan werken als semi-orthopedische verkoper. Echter, na 2 jaar zag hij in dat hij de ambitie had om grotere risico’s te nemen. Sinds 2002 werd hij, samen met zijn vrouw Tonny, de troste eigenaar van Ghielen Orthopaedics door de overname van de firma Vrijhoeven. Na enkele jaren werd besloten om het bedrijf te verplaatsen naar het thuisadres in Asten. Door groei werd het bedrijf in 2016 naar een groter pand verplaatst in Someren.

In 2009 komt Martijn het bedrijf versterken. Zijn ambitie om het bedrijf te laten groeien kon beginnen. Inmiddels heeft hij dan ook zeker alle facetten binnen het bedrijf getrotseerd. 2016 was het jaar dat zijn broer Sander het team kwam versterken. Dit ziet Martijn als een kans om als verkoper de weg op te gaan. Sander zal de taken van Martijn binnen het bedrijf overnemen. Inmiddels heeft ook hij vele facetten binnen het bedrijf zich eigen gemaakt en is ook hij een goede toevoeging gebleken in het mooie familie bedrijf van Ghielen. Anno 2017 is de overname van het bedrijf en omzetting naar B.V. gerealiseerd. Martijn en Sander zullen de officiële eigenaren zijn en de trots van hun vader en moeder met eer proberen te waarborgen.

Momenteel steken Martijn en Sander samen de handen uit de mouwen om het nieuwe bedrijfspand in Asten op te bouwen voor gebruik begin 2020. Om de gemaakte groei te ondersteunen is het nieuwe pand groter van formaat en volledig naar smaak ingericht om het productieproces te optimaliseren. We kunnen dan ook niet anders dan trotst zijn op de vooruitgang van de afgelopen jaren door de positieve aanpassingen die we hebben geïmplementeerd. Vanaf heden zal het bedrijf zich voortzetten als GOGhielen Orthopaedics, Groothandel in Orthopedie.

Bonksel te Asten, 2010 – 2015

Beemdstraat te Someren, 2016 – 2019

WAAR STAAN WIJ VOOR?

  • Persoonlijk
    Persoonlijk contact is voor ons essentieel. Wij zijn trots op de band die we met de klanten op hebben gebouwd. Daardoor kunnen we onze klanten ook van individueel advies voorzien dat vaak verder gaat dan de standaard oplossingen.
  • Vertrouwd
    Openheid en eerlijkheid vormen het fundament van iedere relatie die wij aangaan. In de relatie met onze klanten zijn wij continu op zoek naar een win-win situatie met respect voor elkaars belangen met als ultiem doel wederzijds vertrouwen.
  • Snel
    Altijd direct contact met de eigenaren, directe terugkoppeling bij vragen of opmerkingen en een snelle afhandeling van bestellingen. Omdat we het zelf niet anders zouden willen!

WAT DOEN WIJ EIGENLIJK?

Al bijna 20 jaar doet Ghielen waar ze goed in zijn. We zijn een BUSINESS TO BUSINESS bedrijf dat zich richt op de orthopedische schoenenmarkt. We voorzien orthopedische schoenspecialisten met de juiste materialen om een complete (orthopedische) schoen te ontwikkelen. Hierbij is kennis van de producten en de juiste prijs | kwaliteit verhouding essentieel. Net zo belangrijk is de band die we met onze klanten opbouwen. Wij zijn altijd opzoek naar gezonde relaties om uiteindelijk met een positieve instelling richting ons werk te gaan.

Als je nu nog steeds denkt, maar wat doen jullie dan? Kijk dan even naar het filmpje hiernaast en kom gerust eens langs voor een bakje koffie!

 

 

Florapark te Asten, 2020 tot heden

WAAROM EEN NIEUW BEDRIJFSPAND?

Eindelijk is het zover! We zijn klaar met de bouw van het nieuwe bedrijfspand, de nieuwe rekken zijn geïnstalleerd en alle producten liggen op hun locatie. Maar waarom zijn we nou eigenlijk verhuisd? Simpelweg omdat het vorige pand te klein was. De afgelopen 3 jaar is het assortiment nogal hard gegroeid. Hierdoor konden we de producten niet meer kwijt in de schappen en was de samenstelling van het oude pand niet meer zo praktisch. Aangezien we allebei altijd in Asten hebben gewoond was dit de logische plek om ons bedrijf voor te zetten. Het nieuwe bedrijventerrein op het Florapark was hier de perfecte match!