• Prijs per plaat | niet m²
  • Niet goed, geld terug!
  • Direct contact 0493-34 44 55

Groothandel voor podologie en podotherapie

 

Product categorieën

Groothandel voor podologie en podotherapie

Ghielen Orthopaedics is een online groothandel gespecialiseerd in materialen en halffabrikaten voor podotherapie en podologie. Onze producten worden toegepast bij het vervaardigen van maatwerk schoenen en steunzolen. Wij voorzien podotherapeutische schoenspecialisten van de juiste materialen om een compleet product te fabriceren. Van zoolplaten tot bekleding en van gereedschappen tot schuurmaterialen. Onze groothandel heeft het allemaal. Benieuwd welke producten wij aanbieden? Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Podologie en podotherapie groothandel

Sinds 2002 is Ghielen actief in de wereld van podologie-, podotherapie- en orthopedische- artikelen. Destijds nam Willy, na jarenlange ervaring als vertegenwoordiger en verkoper in de orthopedische wereld, samen met zijn vrouw, de stap om een groothandel voor podologie en podotherapie over te nemen. Tegenwoordig is Ghielen een welbekende speler in de markt van podologie en podotherapie productie artikelen.

In 2020 is onze podologie en podotherapie groothandel verhuisd naar een grotere locatie in Asten. Om onze klanten de beste mogelijkheden te bieden op het gebied van materialen en halffabrikaten voor de productie van maatwerk schoenen en steunzolen, hebben wij een aantal machines geïnstalleerd die het mogelijk maakt om producten voor te lijmen. Hierdoor zal uw productieproces sneller verlopen, aangezien u niet meer hoeft te wachten totdat de producten voldoende gedroogd zijn om te gebruiken.

Wij beheren meerdere lijmmachines en kunnen 1-zijdig of 2-zijdig voorlijmen. Bovendien kunt u kiezen om het proces één of twee keer toe te laten passen, waardoor de producten bij het verwarmen met zekerheid perfect blijven zitten.

Groot assortiment podotherapeutische artikelen

In onze groothandel vind je een groot assortiment podotherpautische artikelen. Bij ons kunt u terecht voor:

Neem contact op met onze podologie en podotherapie groothandel om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Wij denken graag mee met onze klanten en samen bekijken we welke producten we voor uw organisatie kunnen realiseren.

Meer weten over wie geholpen heeft met onze website, klik dan hier.