• Prijs per plaat | niet m²
  • Niet goed, geld terug!
  • Direct contact 0493-34 44 55

Groothandel in Orthopedie

 

Product categorieën

Groothandel in Orthopedie

Na jarenlange ervaring als vertegenwoordiger en verkoper in de orthopedische wereld besloot Willy, samen met zijn vrouw, de stap te wagen om een groothandel in orthopedie over te nemen. Sinds de overname in 2002 is het bedrijf uitgegroeid tot een welbekende speler in de markt van orthopedische artikelen.

Ghielen Orthopaedics is toeleverancier voor de orthopedische branche en specialiseert zich in de verkoop van kwalitatieve halffabricaten voor het vervaardigen van maatwerk orthopedische producten, zoals orthopedische schoenen en steunzolen. We voorzien orthopedische schoenspecialisten van de juiste materialen om een complete (orthopedische) schoen te ontwikkelen. Van zoolplaten tot bekleding en van gereedschappen tot schuurmaterialen. Wij hebben het allemaal. Benieuwd welke producten wij aanbieden? Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Groothandel in Podologie en Podotherapeutische schoenen

In 2020 is onze orthopedische groothandel verhuisd naar een grotere locatie in Asten. Om onze klanten de beste mogelijkheden te bieden op het gebied van halffabricaten voor de productie van orthopedische artikelen, hebben wij een aantal machines geïnstalleerd waardoor het mogelijk is om producten voor te laten lijmen. Hierdoor zal uw productieproces sneller verlopen, aangezien u nu niet meer hoeft te wachten totdat de producten droog genoeg zijn om te gebruiken.

Wij hebben meerdere lijmmachines in gebruik en kunnen 1-zijdig of 2-zijdig voorlijmen. Bovendien kunt u kiezen om het proces één of twee keer toe te laten passen, waardoor de producten bij het verwarmen met zekerheid perfect blijven zitten.

Groot assortiment orthopedische artikelen

In onze groothandel vind je een groot assortiment orthopedische artikelen. Bij ons kunt u terecht voor:

Neem contact op met onze orthopedische groothandel om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Wij denken graag mee met onze klanten en samen bekijken we welke producten we voor uw organisatie kunnen realiseren.

Meer weten over wie geholpen heeft met onze website, klik dan hier.